В момента живеем в диктатура на различни малцинства. Разказът: Моите права

...
В момента живеем в диктатура на различни малцинства. Разказът: Моите права
Коментари Харесай

КОД иска Единен кодекс за изискванията към малкия и средния бизнес |

В момента живеем в тирания на разнообразни малцинства. Разказът: „ Моите права са такива, които аз си ги измисля “ и „ всяко малцинство и права, само че няма отговорности “, няма нищо общо с достоверната концепция за човешките права и свободи. Никой не пита какви са отговорностите. Идеята да се разделя обществото на всевъзможни малцинства: етническо, полово, религиозно …, с цел да се противопоставят на болшинството, е голям риск за демокрацията. 

Това съобщи водачът на Консервативното обединяване на десницата(КОД) Петър Москов в Русе, където показа лидерът на листата в града за вота на 4 април Александър Кондев. Кондев е на 36 години приключил е немската гимназия в Русе, а висшето си обучение получава в
Икономическия институт във Варна, компетентност туризъм. В момента заема служба връзки с обществеността Туристическия център към общината. Специалистът по информатика е един от учредителите на Консервативно обединение на десницата в Русе, оповестиха от партията.

Трябва да спрем да назоваваме капризите права и свободи, съобщи още Москов. Според него, сега страната е „ Джунгла от институции пред всеки бизнесмен “, което задушава дребния и междинния бизнес у нас. КОД предлага въвеждането на Единен кодекс на държавните условия към дребния и междинния бизнес. Такъв документ ще обезпечи цялостна бистрота и независимост на самодейността. Всеки, който е покрил условията, просто ще уведомява страната, че стартира активност, а обвързване на институциите остава  да управляват осъществяването на разпоредбите, без да имат опция за промени, разнообразни тълкувания, искане на спомагателни такси или слагане на нови условия, разгласи още Петър Москов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР